Moderna stomatološka ordinacija

s preko 20 godina iskustva koja svojim pacijentima osigurava visoko profesionalnu uslugu koristeći najmodernije tehnologije i najkvalitetnije materijale iz domena estetske i implantološke stomatologije i protetike.


 

 

U cilju poboljšanja usluge i razvoja djelatnosti ordinacija je 2020. godine preselila na novu adresu- Sortina 1E, u još ljepši ambijent tik pokraj Avenue Mall-a, gdje uz popratni shoping možete besplatno parkirati svoj automobil 3 sata.

U našoj ordinaciji dočekujemo Vas s osmijehom,a uz pažljiv i prijateljski odnos našeg osoblja sigurno ćete osjetiti pozitivnu energiju.


 

 

Na temelju znanja i iskustva nastojimo vam predložiti rješenje koje je najbolje za vaše zdravlje vodeći računa o vašim željama i mogućnostima.

Prilikom rada informiramo vas o svemu, vodimo brigu da se osjećate ugodno i jako nam je važno bol svesti na minimum.

U našoj ordinaciji možete obaviti sve vrste stomatoloških usluga, a uz brigu o zdravlju vaših zuba bavimo se i estetikom lica kako bi vaš osmijeh postao savršen.

Ordinacija ima status ugovorne ordinacije s HZZO-om.

 • Žaklina Radić

  Super ekipa , odlična doktorica Sve pohvale Od osobe koja inače nije ljubitelj zubara i koja odgađa sam odlazak FENOMENALNA DOKTORICA????

  Žaklina Radić
 • Ivana Hasic

  Sve pohvale za dr. Kocijan Delibašić i njezin tim, ljubazne i vrlo profesionalne.

  Ivana Hasic
 • Angela Bradarić

  Izvrsna u dijagnostici i u terapiji, prepoznaje prioritetne situacije i rješava ih u najkraćem mogućem roku, vrlo često i nauštrb svog slobodnog vremena. Stručan i ljubazan tim koji svojim pristupom razbija mit o "strahu od zubara".

  Angela Bradarić
 • Dorian D.

  Doktorica Željka i ostatak tima su super, za svaku preporuku! Ordinacija je prekrasna, a doktorice su jako ljubazne, posvete se pacijentu i sve objasne.

  Dorian D.
 • Marinela Čulo

  Fenomenalna usluga i ljubazno i susretljivo osoblje. Sve je ispalo savršeno i više od očekivanog, moje preporuke za ovu divnu doktoricu i ordinaciju   

  Marinela Čulo
 • Željka Škarec

  Prekrasna doktorica, sve pohvale na trudu i radu!!!!

  Željka Škarec

U nas možete imati povjerenje!
   01 7789 172