Estetika lica

S obzirom da je životni vijek sve dulji, a starenje i dalje počinje nakon 25. godine, veći dio života izgledamo starije nego što se osjećamo. Stoga ne čude sve učestaliji zahtjevi za mladolikim izgledom, kako kod žena, tako i kod muškaraca.

Starenjem, pod utjecajem vremenskih uvjeta, onečišćenja,stresa, načina života, struktura kože se postupno oštećuje. Najprije se pojavljuju sitne bore koje s vremenom postaju sve izraženije i pretvaraju se u brazde. Karakteristične crte lica se mijenjaju, lice gubi na čvrstoći i definiranosti.

Mlada koža je elastična, sjajna i glatka zahvaljujući kolagenu, elastinskim vlaknima, vodi i hijaluronskoj kiselini- sastojku koji se prirodno nalazi u tijelu. S godinama se sadržaj hijaluronske kiseline u koži smanjuje, što uzrokuje njenu slabiju hidrataciju i nastanak bora.

Ani Aging medicina i nekirurški Face lift dermalnim filerima je najbrže rastući trend u medicini.

Fileri za bore se baziraju na hijaluronskoj kiselini, tvari koja se i inače nalazi u koži i pomaže njenoj hidrataciji, toga su biorazgradivi i ne izazivaju nikakve nuspojave. Tretman je relativno bezbolan,traje samo 30 min i nakon njega se možete vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima, a rezultati su vidljivi i dugotrajni (od 9 do 12 mjeseci).

Filerima (punilima) možete:

  • zagladiti površinske bore i korigirati duboke bore
  • povećati volumen usana i naglasiti njihove konture
  • poboljšati konture vašeg lica
  • vašem licu vratiti sjaj i prirodni šarm(rehidracijom)

U nas možete imati povjerenje!
   01 7789 172