Pjeskarenje zuba

Upotreba CAD/CAM tehnologije u stomatologiji
April 1, 2022
Bolovi u zubu nakon stavljanja bijele plombe
June 27, 2023
pjeskarenje zuba
 
STOMATOLOG EDUCIRA - Stomatološki blog
USLUGA: Estetska stomatologija

Pjeskarenje zuba je jedna od metoda profesionalnog čišćenje zuba. Pjeskarenjem se odstranjuju mekane bjelkaste naslage na zubima (plak), pigmentacije nastale od konzumiranja kave, crnog vina, cigareta te drugih tamnih pića i jela. Postupkom pjeskarenja doprinosimo smanjenu pojave upale zubnog mesa, sprječavamo nastanak parodontoze i karijesa.U našoj ordinaciji koristimo isključivo vrhunske materijale i opremu te nastojimo slijediti trendove moderne stomatologije. Iz tog razloga koristimo novim modelom pjeskare EMS PREMIUM, vrhunske švicarske tvrtke, koja ima jedinstvenu AIR-FLOW ® metodu pjeskarenja.EMS PRIMIUM AIR-FLOW ® pjeskara pod pritiskom izbacuje vodu u kombinaciji sa sitnim česticama natrijeva bikarbonata i tako čisti površinu zuba od plaka i pigmentacija.

Postupak je u potpunosti bezopasan i bezbolan. Pjeskarenje se provodi u jednoj posjeti.

Prednosti pjeskarenja:
- glatki i blistavi zubi
- efekt izbijeljenih zuba
- uklanjanje i najtvrdokornijih nečistoća
- znatno manje nakupljanje nečistoća na zube nakon tretmana

Nakon tretmana preporučljivo je dva sata ne pušiti, ne jesti i ne piti obojena pića i hranu, posebno kavu, crni čaj i crno vino.

Pacijenti su oduševljeni, a vas pozivamo da se i sami uvjerite u rezultate koje je moguće ostvariti u tako kratkom vremenu.DENTAL SIGET Ordinacija dentalne nedicine Željka Kocijan Delibašić
Sortina ulica 1E, 10020 Zagreb, Novi zagreb
01 7789 172